2024-04-29

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sinir Bilimleri Topluluğu Merkezimizi Ziyaret Etti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sinir Bilimleri Topluluğu

Merkezimizi Ziyaret Etti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sinir Bilimleri Topluluğu, Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezimize eğitim amacıyla keyifli bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ebru YEŞİLDAĞ tarafından katılımcılara detaylı bir tanıtım sunuldu.

Merkez çalışanlarından Akın ÇATAK ve Mehmet ŞENTÜRK ziyaret boyunca misafirlerimize eşlik etti. Bu süreçte, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ebru YEŞİLDAĞ merkezimizin faaliyetleri hakkında geniş bir bilgi vererek, ziyaretin daha verimli geçmesine katkıda bulundu. Misafirlerimize merkezdeki hayvan ırkları ve yapılan bilimsel çalışmalar hakkında da detaylı bilgi aktardı.

Sinir Bilimleri Topluluğu üyeleri, merkezimizin olanakları hakkında bilgi edinirken, araştırmalarımız ve deney hayvanlarıyla ilgili uygulamalarımız hakkında da detaylı bilgi sahibi oldular. Bu ziyaret, bilimsel işbirliğimizi ve bilgi paylaşımını artırmak adına önemli bir adım oldu.

Gelecekteki etkinliklerimizde bir araya gelmek ümidiyle, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sinir Bilimleri Topluluğu üyelerine teşekkür ederiz.